Facebook Views

פנקייק שיבולת שועל

אוכלים לרוב ״דגני בוקר״ קורנפלקסים למינהם לארוחת הבוקר?
כדאי שתחשבו שוב.
באותן אריזות מסתתרת רשימת חומרים ארוכה ולא מזינה וכמובן – סוכר!

היום במסגרת SUGARLESS SUNDAY ששודרג עם #חופשמסוכר המשימה היא להוציא את דגני הבוקר מהבית – OUT!!

אני לא אשאיר אתכם בלי אלטרנטיבה טעימה ושווה
קבלו מתכון לפנקייק טעים שאפשר לגוון עם טופינגס נהדרים:

פנקייק שיבולת שועל
חצי כוס חלב שקדים
2 ביצים
1 בננה
2 כפות מייפל סירופ
אפשר מעט תמצית וניל
כוס וחצי שיבולת שועל דקה
2 כפות שמן קוקוס/ענבים
2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום
קמצוץ מלח
להעביר הכול בבלנדר לתערובת חלקה להמתין דקה שהתערובת תתיצב
לשמן מחבת וליצור פנקייק.
אם התערובת דלילה מדי אפשר להוסיף עוד שיבולת שועל.
אם התערובת סמיכה, ניתן להוסיף עוד מעט מים, חלב שקדים או סויה.

אופציה לתוספות:
תפוח אגוזים וקינמון
בננה+ תותים
פירות יער קפואים
שוקולד צ׳יפס מריר
סירופ מייפל
בננה+
חמאת שקדים או ממרח קקאו ואגוזי לוז.

שתף את הפוסט

תגובות

עדיין אין תגובות.