עוגת תפוז ושקדים
המרכיבים:
1 תפוז
3 ביצים
50 גרם שקדים טחונים
חצי כוס קמח תירס מהיר הכנה
חצי כפית אבקת אפיה
125 גרם סוכר חום בהיר
קליפה מגוררת מחצי לימון
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי.
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את התפוז, חותכים לרבעים, מניחים בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה . מצננים.
מחממים תנור ל 175 מעלות.
מנקים את התפוז מגרעינים וקוצצים למחית חלקה במעבד מזון, מוסיפים את שאר החומרים חוץ ממיץ הלימון.
מערבבים ויוצקים לתבנית משומנת.
אופים חצי שעה עד למרקם יציב, מזליפים. מיץ לימון כשהעוגה עדיין חמה ומניחים לעוגה לשתות א ת המיץ.
תגובות
עדיין אין תגובות.