עוגת פיצוחים
מתכון משגע לעוגה – קלה להכנה, בריאה וטעימה.
זהירות – היא מתחסלת בצ׳יק.
מצרכים:
100 גר׳ שקדים פרוסים
150 גר׳ אגוזי פקאן
50 גר׳ אגוזי מלך
1/2 כוס סוכר חום
3/4 כוס קמח (אני מעדיפה להשתמש בקמח מלא או קמח כוסמין מלא)
200 גר׳ צימוקים (רצוי אורגני)
במעבד מזון טוחנים את כל החומרים (פרט לצימוקים!!!),
לבלילה מוסיפים את הצימוקים, מערבבים היטב.
מרטיבים בספריי שמן תבני אינגליש קייק ואופים ב-180°C למשך 25 דק׳.
בתאבון!
הי, לא מצויין במתכון להוסיף נוזל. רציתי לוודא שהמתכון הועלה נכון