עוגיות אמרטי
של הקונדיטור הנס ברטלה
מרכיבים:
70 גרם שקדים טבעיים טחונים דק (אבקה)
100 גרם אבקת סוכר חום (טחון במג’ימיקס או מטחנת תבלינים)
30 גרם חלבון (מביצה 1 יח’ בגודל M)
1/2 כפית תמצית שקדים
20 גר’ אבקת סוכר חום לפיזור
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד במיקסר עם וו גיטרה במשך דקה.
לזלף עיגולים על נייר אפייה וליבש 24 שעות בטמפרטורת החדר.
אופים ב200 מעלות עד שנוצרת קליפה בהירה זהובה. מצננים.
הערה: מתאים גם לפסח
צילום: רינת ברק
תגובות
עדיין אין תגובות.