סלמון בגריל
אני מתה על דגים, חלבון איכותי, טעים ובריא. והכי חשוב – קל מאוד להכנה, מינמום מצרכים,
מינימום זמן ומקסימום טעם. הפעם כתבתי לכם את המתכון שאני הכי אוהבת לסלמון בגריל:
פילטים של סלמון ככמות הסועדים
רוטב:
רוטב סויה
דבש
שום כתוש
מלח, פלפל
מערבבים בקערה את הרכיבים, טובלים את הפילטים ומשרים במרינדה למשך 30 דק׳ לפחות.
על אש בינונית-גבוהה מחממים מחבת פסים וצולים את הפילטים כ-4 דק׳ מכל צד תוך כדי מריחה של המרינדה עליהם.
מגישים עם סלט טרי בצד, לימון חתוך וחיוך.
תגובות
עדיין אין תגובות.