סלט של ירוקים
החומרים: לכמות של 6 סועדים.
2 חבילות פטרוזיליה
2 חבילות אורוגולה
רבע כוס בזיליקום
כוס אצות היזיקי
כף גינג’ר טחון
רבע כוס חמוציות
2 לימונים
כפית מלח גס
2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה:
משרים את אצות ההיזיקי במים פושרים למשך רבע שעה, שוטפים ומסננים.
קוצצים את כל צמחי התבלין, מניחים בקערה יחד עם החמוציות,
מערבבים את המוצרים של הרוטב בשייקר:מיץ הלימון, מלח , פלפל, שמן זית, ג’ינג’ר ויוצקים מעל הסלט לפני ההגשה.
תגובות
עדיין אין תגובות.