סלט קינואה ועדשים
המרכיבים:
קינואה
עדשים
חצי סלק
חצי קישוא
גזר
בצל ירוק קצוץ
נבטי חמנייה
מלח ופלפל
ג’ינג’ר טרי
שמן שומשום
שמן זית
מיץ לימון או מיץ מחצי תפוז
חסה ועלי בייבי (לא חייב)
אופן ההכנה:
את הקינואה והעדשים מבשלים בישול קצר במים חמים. מוסיפים רצועות דקות חצי סלק, חצי קישוא, גזר, בצל ירוק קצוץ, נבטי חמנייה קצוצים גס וג’ינג’ר טרי מגורר לפי הטעם.
מתבלים עם מלח ופלפל ומוסיפים כמה טיפות שמן שומשום וכף שמן זית, מיץ לימון או תפוז.
ניתן להוסיף גם עלי חסה ועלי בייבי. מערבבים את הכל ביחד.
תגובות
עדיין אין תגובות.