סלט שורש סלרי משמש ונענע
מאת מירב פוריץ
חומרים לסלט:
ראשי סלרי גדולים קלופים ונקיים
חופן עלי נענע נקיים ורעננים
10 יח’ משמש מיובש (או 1/2 כוס גוג’י ברי – אוכמניות מיובשות – חמוציות )
2 כפות שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון טרי סחוט
2-3 שיניי שום קצוצות דק
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם
לקישוט:
כפות צנובר קלוי במחבת
10 עלי נענע יפים טריים
אופן ההכנה:
את המשמש משרים בקערית עם מים חמים לחמש דק’ מסננים וחותכים לקוביות קטנות.
את הסלרי מגרדים לגפרורים במעבד מזון או בפומפייה גסה ומעבירים לקערת ערבוב.
אל הסלרי מוסיפים את כל חומרי הסלט הנוספים, מערבבים היטב, טועמים ומשלימים
טעמים ומניחים בקירור עד להגשה.
סמוך להגשה מערבבים קלות את הסלט ומעבירים לקערה הגשה ומעל מפזרים
את הצנוברים ועלי הנענע ומגישים.
תגובות
עדיין אין תגובות.