סלט ירוקים פריכים
מאת השף שגב משה
רכיבים לקערה משפחתית:
4 מקלות סלרי אמריקאי חתוכים בעזרת קולפן לתלתלים דקיקים ויפים
2 מלפפונים עם קליפה חתוכים באותה צורה
1 זוקיני ירוק וטרי עם קליפה גם הוא חתוך באותה צורה
1 גזר קלוף מראש חתוך עם קולפן לתלתלים
לרוטב:
5 כפות שמן זית
1 כפית דבש
1 כף מיץ לימון טרי
1 שן שום קטנה טרייה וכתושה
לפיזור:
2 כפות צנוברים או גרעיני חמנייה קלויים מראש
במחבת ללא שמן או בתנור ללא שמן
אופן ההכנה:
את כל תלתלי הירקות מכניסים לקערה ומערבבים סמוך לזמן ההגשה
מעל מפזרים צנוברים חמנייה ומגישים.
טיפ קטן: מומלץ להשרות במים קרים עם המון קרח את התלתלים של הגזר
והסלרי על מנת שיהיו פריכים במיוחד.
צילום: דלית שחם
תגובות
עדיין אין תגובות.