נתחי דג סלמון ברוטב פלפלים וגזר
החומרים:
3 שיני שום
2 גמבה
פלפל חריף ( אופציה)
2 גזרים – חתוכים לפרוסות
2 כרישה
כוסברה
לימון שלם מקולף קוביות
פפריקה אדומה
שלוש רבעי מים רותחים
רסק עגבניות קופסא קטנה
אופן ההכנה:
שמים כפית שמן זית במחבת ואת כל הירקות, מוסיפים מעט מלח ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, מוסיפים את הדגים ומבשלים במשך כחצי שעה.
מניחים את המחבת במרכז השולחן עם פרוסות לחם מלא טרי.
תגובות
עדיין אין תגובות.