מרק קישואים חורפי
מתכון של השפית אביטל סבג
המרכיבים:
לכמות של 10 סועדים
20 פטריות שמפניון חומות
4 זוקיני
4 קישוא בהיר
4 שיני שום
2 פרסות
2 ראשי סלרי
2 כוסות פטרוזליה קצוצה
כף ג’ינג’ר מגורר
כפית פלפל שחור גרוס עבה
כף מלח גס אטלנטי
כף טרגון טרי
כף שמן זית
4 ליטר מים
אופן ההכנה:
שוטפים את כל הירקות וקוצצים לקוביות ,מאדים את הפרסה תחילה יחד עם שמן הזית בסיר המרק עד שמזהיבה, מוסיפים את יתר הירקות והתבלינים, מערבבים ומוסיפים את הנוזלים, מביאים לרתיחה ומעבירים ללהבה נמוכה.
מבשלים כשעה , לפני ההגשה טוחנים את המרק עם מוט טחינה או בכל דרך אחרת.
ניתן להוסיף זעתר בהגשה.
תגובות
עדיין אין תגובות.