מרק כתום
המרכיבים:
בצל
שני שום
שלושה גזרים
דלורית
חתיכת דלעת
שתי בטטות
טיפה מלח
פפריקה מתוקה
עשבי תיבול (כוסברה, פטרוזיליה..)
אופן ההכנה:
בסיר עם כפית שמן זית לטגן בצל תוך כדי ערבוב עד שהוא מזהיב, להוסיף שני שום, שלושה גזרים, דלורית, חתיכת דלעת ושתי בטטות כולם חתוכים לקוביות, להוסיף מים עד שהירקות מכוסים לגמרי ועוד קצת, טיפה מלח,
אפשר גם פפריקה מתוקה, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש לבשל עד שהירקות מתרככים, ואז לכבות את האש כשהמרק מצטנן להעביר אותו טחינה במעבד מזון למרקם אחיד.
אפשר להוסיף עשבי תיבול (כוסברה, פטרוזיליה..) גם בזמן הבישול וגם בזמן ההגשה.
תגובות
עדיין אין תגובות.