מרק ירקות שורש וערמונים
של השפית והנטורופתית נועה פורמן
2 בצלים חתוכים לקוביות
4 שיני שום
2 שורשי סלרי חתוכים + עלי סלרי
2 שורשי פטרוזיליה +עלי פטרוזיליה
2 קולרבי חתוכים
4 גזרים חתוכים
1 בטטה חתוכה
600 גרם ערמונים קלויים וקלופים
2 ליטר ציר ירקות
2 כפות סילאן
6 גבעולי תימין
1 גבעול מרווה קטן
אגוז מוסקט טרי מגורד
מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה:
מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים קלות את הבצל
מוסיפים את שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הקולרבי, הגזר והבטטה ומערבבים קלות
מוסיפים את הערמונים וממשיכים לטגן עוד מספר דקות
מוסיפים את ציר הירקות ומביאים לרתיחה
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה, עלי הסלרי, עלי התימין, הסילאן, אגוז המוסקט, מרווה, מלח ופלפל
מביאים לרתיחה בשנית ומבשלים על להבה נמוכה כ- 40 דקות.
טוחנים את המרק למרקם חלק ואחיד (מומלץ לסנן).
תגובות
עדיין אין תגובות.