מרק חורש
אחד הדברים שאני הכי אוהבת לאכול בחורף זה מרק חם שממלא אותי בטעמים חדשים,
במרקמים מיוחדים ובבריאות. אז פניתי לחברה טובה, איזבל אדלר, נטורפטית, יפהפיה מבפנים ומבחוץ,
שמעבירה היום סדנאות לבישול בריא.
קבלו את המתכון שלה למרק חורש צמחוני, צבעוני ובריא,
1 כפית זרעי כוסברה כתושים
3 גבעולי כרישה
4 שיני שום
לאדות בסיר עם מעט שמן זית (ניתן להוסיף מעט מים ולהמשיך לאדות כדי שלא ישרף)
להוסיף:
3 גבעולי סלרי עם העלים
3 בצל ירוק
צרור וחצי מנגולד
צרור תרד
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
לקצוץ הכל ולהוסיף לסיר.
לתבל במלח, פלפל, כורכום לפי טעמכם.
למלא את הסיר במים לסחוט 2 לימונים עם הליבה שלהם
לטעום ולתקן תיבול. המרק צריך להיות חמצמץ. (או חמוץ)
בתאבון!
תגובות
עדיין אין תגובות.