ממולאים
החומרים:
פלפלים אדומים או צהובים (אפשר גם קישואים)
חצי קילו בשר טחון
אורז מלא
בצל
עשבי טיבול
לרוטב – בצל, שום, רסק עגבניות עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה.
אופן ההכנה:
רוטב
מאדים בסיר בצל ומוסיפים שן שום קופסת עגבניות מרוסקות קישוא מגורד פטרוזליה קצוצה ותבלינים כוס מים מערבבים ונותנים לזה להתבשל יחד .
לרוקן את הפילפלים והקישואים
לטגן בצל עם שפריץ של שמן.
בקערה לשים את הבשר והאורז אליהם להיסיף את הבצל ועשבי הטיבול
לערבב הכל ביחד.
בפלפל ממלאים חצי פלפל, כך גם בקישוא, מניחים את הפלפלים הממולאים בסיר ומוסיפים מים עד קצה הפלפל אבל לא מכסים אותו לגמרי, מביאים לרתיחה ואז מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי או עד שרואים שהאורז התרכך.
תגובות
עדיין אין תגובות.