מג’דרה עם קינואה
חומרים:
1 כוס עדשים ירוקות, מושרות ללילה בהרבה מים
1 כוס קינואה
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק
מעט שמן זית
1 כפית מלח
פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן זית ובמקביל, מבשלים את העדשים בסיר מים רותחים כחצי שעה. מוציאים כוס וחצי מהמים של העדשים המבושלות, ושומרים להמשך. מסננים את העדשים במים.
מוסיפים לעדשים את הקינואה. מוסיפים את מי הבישול של העדשים למחבת עם הבצל. מבשלים על אש בינונית, עד שהמים מקבלים צבע כהה (3-4 דקות ברתיחה).
מוסיפים את המים והבצל לסיר עם העדשים והקינואה מוסיפים מלח ומעט פלפל לפי הטעם, ומבשלים כ-15 דקות על אש בינונית, עד שכל המים נספגים, מערבבים ומגישים.
תגובות
עדיין אין תגובות.