Facebook Views

מאפה כרובית בקלי קלות

חג מתן גבינה? לאו דווקא!
הרבה עבודה? ממש לא!
טעים? בטירוף! (וגם מזין).
הנה אחד המתכונים האהובים עלי, שמתאים מאוד לרוח החג מכיוון שהתוצאה דומה מאוד
לפשטידה אך היא לא מכילה גבינות, קמח ואין צורך לערבב
או ללוש וגם בונוס – טיפים מפתיעים לשדרוג (רציני) של הסלט שלכם

״מאפה״ כרובית קלי קלות
רכיבים:
2 כרוביות מבושלות קלות ומפולחות לפרחים
2 בצלים קצוצים (אפשר לטגן אותם קלות בשמן זית או להשאיר טרי)
1 סלסלת פיטריות חתוכות לפרוסות
אחת וחצי כוסות טחינה מלאה ביתית ( לטחינה הגולמית פשוט להוסיף מים, מלח ולימון ולערבב,
מידת הסמיכות תלויה בכם).
מלח, פלפל וסומק.

הכנה
על גבי התבנית מסדרת את פלחי הכרובית מעליהם את הבצל,
מעל את הפיטריות ולבסוף מפזרת מעל את הטחינה ומעליה מעט סומק.
מכניסה לתנור כרבע שעה או עד שמזהיב.

התוצאה- מעדן כרובית בטעם שמנת, 100% רכיבים טבעים.
בתאבון וחג שבועות שמח

Error: The video () couldn't be embedded.

שתף את הפוסט

תגובות

עדיין אין תגובות.