לביבות כתומות
אוהבים לביבות?
קבלו מתכון מצוין ופשוט של נועה פורמן אשר יכול לשמש כארוחת ערב בתוספת סלט.
לביבות כתומות בריאות וטעימות (שכדאי לאפות).
מרכיבים:
לביבות כתומות מבטטות ועדשים כתומות
1 כוס עדשים כתומים
1 בטטה מקולפת וחתוכה
כוס וחצי מים
1 שן שום
¼ כוס קמח עדשים כתומים +1/4 כוס פרורי לחם
בצל ירוק כולל החלק הלבן
צרור פטרוזיליה/כוסברה
כורכום
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מבשלים את הבטטה בסיר קטן כשהמים רותחים מוסיפים את העדשים
וממליחים ומבשלים עד שהמים מתאדים והעדשים והבטטה רכים.
מועכים את התערובת בעזרת מזלג ומוסיפים את הקמח.
מקצצים את הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הכוסברה ושן השום
מוסיפים לתערובת ומתבלים בכורכום, במלח ובפלפל.
מצננים את התערובת במקרר למשך שעה.
יוצרים עגולים קטנים ומטגנים או אופים בתנור.
תגובות
עדיין אין תגובות.