כרובית שלמה בתנור מוקרמת עם אגוזי קשיו ללא חלב
מתכון של הנטורופתית *נועה פורמן .
פשוט להכנה,זריז, מרשים תמיד זוכה למחמאות ….
רכיבים:
3/4 כוס קשיו, שהושרו לפחות שעתיים במים
1 כרובית שלמה מבושלת
1 כף סויה
1/2 ס”מ שורש זנגביל טרי מגורד
2 שיני שום
מלח
אופן הכנה:
1. להשרות את אגוזי הקשיו במים לפחות שעתיים
2. לבשל את הכרובית חמש דקות במים רותחים
3. לטחון את האגוזים עם כל החומרים-שום, ג’ינג’ר, סויה מלח
(חוץ מהכרובית) להוסיף 1/2 כוס מים.
לטחון היטב עד שהתערובת חלקה לגמרי.
4. להעביר את הכרובית לתבנית שאפשר לאפות איתה
(אני נוהגת לאפות בפיירקס עגול עם קצת שוליים)
למרוח את הכרובית היטב עם רוטב הקשיו מכל הצדדים
5. לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ- 20 דקות.
בתאבון.
*תוכלו להזמין את נועה פורמן לבשל לכם בביתכם ארוחה טבעונית מלאה או לקבל ייעוץ נטורופתי. לפרטים
תגובות
עדיין אין תגובות.