כדורי פיסטוק
המרכיבים:
שתי כפות שבבי קקאו
80 גרם שיבולת שועל
100 גרם שקדים
100 גרם פיסטוקים
10 תמרים מג’הול
מעט מים או חלב
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים שתי כפות שבבי קקאו, 80 גרם שיבולת שועל, 100 גרם שקדים
100 גרם פיסטוקים עד לרמה של כמעט אבקה- ממש גבישים קטנטנים, 10 תמרים מג’הול
מעט מים או חלב, כפית תמצית וניל וממשיכים לטחון עד שהתמרים מתערבבים בעיסה שנוצרת.
יוצרים עיגולים ומגלגלים בקוקוס.
שמים בקופסת זכוכית ומקפיאים.
תגובות
עדיין אין תגובות.