חביתה משודרגת/אומלט ירקות
אתם יודעים מה היה מבחינתי שיא הבישול שלי בעבר? חביתה.
כשהתחלתי לנהל אורח חיים בריא לא רציתי לוותר על ההישג הקולינרי שלי – אז שדרגתי.
הוספתי לי ירקות שונים ומשונים לחביתה (ואז אפשר לקרוא לה ״אומלט״),
זה חשף אותי לטעמים וגרם לי לאזור אומץ ולהתחיל לנסות ולבשל דברים חדשים.
אז הנה מתכון לחביתה משודרגת/אומלט ירקות טעים במיוחד:
ביצים (כמספר הסועדים, אם יש רעבים בקהל אפשר להוסיף עוד חלבונים)
סלסלת פטריות
2 גמבות
עירית/בצל ירוק/פטרוזילה
חותכים את הירקות ומאדים במעט שמן זית, בקערה טורפים את הביצים ומתבלים כמו שאוהבים.
כשהירקות רכים מוסיפים את הבלילה ו….טורפים.
בתאבון
תגובות
עדיין אין תגובות.