דג סלמון על מצע ירקות
(גריסי פנינה עם בצל וגזר וסלט ירקות תרד ורימונים.)
המרכיבים:
חמישה נתכים של דג סלמון
שלושה לימוני ליים מקולפים
שלושה בצלים חתוכים לרצועות
שלושה קישואים חתוכים לרצועות
פלפל אדום, צהוב, כתום חתוכים לרצועות
פרוסות פיטריות טריות
אפרגוס חתוך לשלוש
פרוסות של שלוש שיני שום.
מלח אטלנטי
כף שמן זית
חמישה ענפי רוזמרין
אופן ההכנה:
במחבט גדולה ועמוקה שמים שמן אליו מוסיפים את הבצל והלימון אחרי חמש דקות מוסיפים את שאר הירקות יחד עם השום מערבבים עם טיפה מלח ומכסים , אחרי חצי שעה מניחים את ניתכי הסלמון על הירקות עליהם שמים עלי רוזמרין
מכסים ונותנים לזה להתבשל כעשרים דקות. הדג נשאר עסיסי והירקות קריספים… מגישים חם.
תגובות
עדיין אין תגובות.