אורז עם ירקות
המרכיבים:
שני גזרים
שני פלפלים בצבעים שונים
רבע כרוב
שש פטריות
כרישה
שמן.
אופן ההכנה:
חותכים לקוביות קטנות: שני גזרים, שני פלפלים בצבעים שונים, רבע כרוב, שש פטריות, כרישה, מניחים את הכל בסיר עם שמן ומאדים קלות.
מוסיפים כוס וחצי אורז מלא בשלושה צבעים וארבע וחצי כוסות מים, מתבלים מלח ופלפל פפריקה אדומה מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה מכסים את הסיר ומבשלים עד שהמים מתאדים.
ארטישוק (חרשוף)
מבשלים בסיר מים רותחים עם טיפה מלח ומבשלים עד שהם מתרככים ואוכלים עלה עלה ללא כל רוטב.
תגובות
עדיין אין תגובות.